Vanliga frågor

Byggnadsvårdaren är en marknadsplats för byggnadsvård som kompletterar din sökning efter begagnade byggnadsvårdsartiklar på andra plattformar som t.ex. Blocket och Facebook. Vi samlar annonser från byggnadsvårdsbutikernas webbshoppar och gör dem sökbara. På byggnadsvårdaren hittar du reservdelar till gamla hus som t.ex. gamla spegeldörrar, fönster med munblåst glas, gjutjärnskaminer, gamla grindar och möbler. Målsättningen är att visa endast återbruksvaror och med fokus på produkter som har flera år på nacken.

Vi är i uppbyggnadsfasen och ansluter fler byggnadsvårdsbutikers onlinesortiment allt eftersom. Vårt mål är att visa annonser från så många av Sveriges byggnadsvårdsbutiker som möjligt.

Just nu fokuserar vi på att visa butikernas produkter, så detta är i dagsläget inte möjligt.

Nej, Byggnadsvårdaren är en sökaggregator som varken köper eller säljer.

Roligt! Hör av dig till oss, så undersöker vi om din webshop och dina produkter har de rätta förutsättningarna för att synas på Byggnadsvårdaren.

Varmt välkommen att ta kontakt med oss för att kika vidare på olika sätt att synas på Byggnadsvårdaren.

Byggnadsvårdaren är ett resultat av mitt intresse för byggnadsvård och upptäckten att det saknas ett bra samlingsställe för butikernas återbruksprodukter. Hör gärna av dig till mig om du har synpunkter, kommentarer eller vill knyta kontakt!

[email protected]

Håll dig uppdaterad!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av vad som sker på Byggnadsvårdaren.

Genom att registrera dig godkänner du datapolicy.